Maak eenvoudige betaalpagina’s

20 februari 2023

Online ondernemen, Online tools

Als ondernemer wil je natuurlijk betaald worden voor jouw product of dienst. Anders kan je als ondernemer maar moeilijk blijven bestaan.


Er zijn verschillende manieren om betalingen te ontvangen.Via een Webshop

Heb je heel veel producten, dan is een webshop via bv Woocommerce ideaal. 


Deze kan je eveneens gebruiken om betalingen voor je diensten te ontvangen. Zo heb ik het zelf ook lange tijd gedaan & raadde ik ook telkens aan andere ondernemers aan.Maak betaalpagina's

Tot eind januari Kennis.shop op mijn pad kwam. 


Hiermee kan je betaalpagina's maken, opvolgmails & facturen versturen, integreren met andere tools, kortingscodes generen, ... 


Maar je kan hiermee ook maandelijkse betalingen ontvangen voor bv een membership of betalingsplan. Zo kunnen mensen een duurder traject maandelijks in kleine stukjes betalen.


Daarnaast bevat deze tool ook een affiliate mogelijkheid waarmee andere klanten jouw product of dienst kunnen promoten & zij hiervoor in ruil een commissie ontvangen. Zo hoef je zelf minder tijd & energie in je marketing te stoppen. Want mond tot mond reclame werkt nog steeds het beste.


Op dit moment is Kennis.shop nog volop in ontwikkeling waardoor nog niet alles beschikbaar is.


Dit verklaart ook meteen de lagere prijs waaraan je nu een levenslange licentie kan aankopen ipv een maandelijks membership.


Dit is meteen ook de reden waarom ik besloot om deze kans niet te laten liggen. 


Deze tool om betaalpagina's te maken, heeft immers een aantal mogelijkheden waar ik langer naar op zoek was. Bovendien kon ik deze nu tegen een betaalbare prijs aankopen. Dat ik op sommige van deze mogelijkheden nog even diende te wachten, neem ik er met heel veel plezier bij.


Ik vertrouw erop dat mijn geduld beloond zal worden.


Betalingen via Stripe

De betalingen zelf verlopen via Stripe. Dit is een platform dat wereldwijd gebruikt wordt door miljoenen ondernemingen om hun online betalingen te verwerken. Zij zullen er ook voor zorgen dat het geld uiteindelijk op je rekening komt.


Je dient ook hier een account aan te maken zodat je betalingen kan ontvangen via Kredietkaart, Bancontact & Ideal. In ruil voor hun diensten betaal je een kleine fee. Wanneer er geen betalingen gebeuren, betaal je helemaal niets. Dus ook hier heb je geen extra maandelijkse kosten.  Hoe gebruik je de betaalpagina's?

Elke betaalpagina heeft een unieke link die je kan integreren op je website door deze te linken met een knop of tekst. Je kan deze ook delen op sociale media, via mail, ... Eigenlijk overal waar je mensen de mogelijkheid wil geven om jou te betalen.


Zodra je alles achterliggend hebt klaar gezet, dien je verder niets meer te doen. Je kan als het ware betalingen ontvangen terwijl je slaapt,  geniet van tijd met je gezin of andere klanten aan het helpen bent. Hoe heerlijk is dit?Gezien Kennis.shop nog volop in ontwikkeling is & de makers heel veel belang hechten aan een goede ontboarding van nieuwe & bestaande klanten, kan je je licentie niet doorlopend aankopen. 


In tussentijd kan je je altijd inschrijven op de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht. 


Met deze code ontvang je bovendien een extra korting bij aankoop van je licentie: liesbeui.


Als dit is iets is waar je naar je op zoek bent, wacht dan zeker niet te lang. Hoe meer mogelijkheden beschikbaar worden, hoe hoger ook de prijs. En ik kan je met de hand op mijn hart zeggen, dat je dit echt niet wil missen.Als je graag nog meer uitleg of extra hulp nodig hebt, plan gerust even een online kennismakingsgesprek met me in. Dan kijken we vrijblijvend hoe ik je kan helpen.Sommige tools die ik deel bevatten een affiliate link. Dat betekent dat, als jij via die link een aankoop doet, ik een kleine vergoeding ontvang. Voor jou blijft de prijs hetzelfde & verandert er dus helemaal niets. Voor mij betekent dit extra steun om mijn waardevolle content met jou te kunnen blijven delen. Dankjewel om deze te gebruiken & voor je steun!


Tips voor jouw online onderneming

Zodat jij kan doen waar je écht goed in bent & gelukkig van wordt

In dit gratis eBook ontdek je:

  • verschillende tools die je kunnen ondersteunen als online ondernemer.
  • praktische tips om alvast mee aan de slag te gaan.
  • hoe ik mijn online onderneming achter de schermen heb opgebouwd.
Tips voor jouw online onderneming

Geef een reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}