Een website

18 maart 2022

Website

Als online ondernemer mag een website uiteraard niet ontbreken.

Hiervoor heb je verschillende platformen waarmee je deze kan opbouwen, denk maar aan Weebly, Wix, Squarespace, WordPress.com, WordPress.org, Jouwweb, ... Als je dan ook nog een webshop wil dan komen er ook nog Shopify, Lightspeed, WordPress met Woocommerce, Mijn Webwinkel,
.... bij. Ik vergeet er ongetwijfeld nog een aantal.

Keuze genoeg dus... en daar lopen al veel ondernemers op vast.


Welk platform is geschikt voor jou?

Dat is heel persoonlijk... want elk platform heeft zo zijn voor- & nadelen.

Vandaar dat ik altijd de raad geef om eerst voor jezelf helder te hebben wat JIJ nodig hebt voor jouw website. Zowel nu als in de toekomst, voor zover je dit kan inschatten natuurlijk.

Maar als je nu al weet dat je later ook nog een webshop & een online leeromgeving wil, dan hou je er bij je keuze voor een platform best nu al rekening mee.WordPress.org

Zo kan jij blijven verder bouwen aan jouw website zonder dat je later op een ander platform terug van nul dient te beginnen. Da's altijd zo'n zonde van je tijd & je energie.

Dit is dan ook de reden waarom ik een voorkeur heb om een website te bouwen met WordPress.org & hier Woocommerce aan toe te voegen indien een webshop nodig is. Ook
voor online leeromgevingen zijn hier heel wat mogelijkheden, zoals bv Wishlist Member.


Om te starten met een WordPress website dien je zelf hosting te voorzien. Ik heb deze bij Combell & ook mijn klanten verwijs ik graag naar hen door.

Je ziet dat een website met WordPress gewoon met je meegroeit. Dit doe je door hier extra plugins (toepassingen) aan toe te voegen. Het is dus als het ware een doos die je opvult met wat jij op dat moment nodig hebt.

Dit zorgt vaak ook wel voor een extra leercurve al heb je dit bij elk nieuw platform of tool waarmee je gaat werken. Eens je weet hoe jouw website in elkaar zit, zal je blij zijn met de
vrijheid & mogelijkheden die je hiermee hebt.


Uiteraard kan je je laten bijstaan door iemand die je website voor jou bouwt of je leert hoe je dit zelf doet. Ik help je hier heel graag mee. Zo verkort je de leercurve & ben je zeker dat alles goed ingesteld is.

Toch vind ik heel belangrijk dat jij ook zelf kleine aanpassingen kan doen aan jouw website. Zo ben je niet afhankelijk van iemand anders.Als je graag nog meer uitleg of extra hulp nodig hebt, plan gerust even een online kennismakingsgesprek met me in. Dan kijken we vrijblijvend hoe ik je kan helpen.


Sommige tools die ik deel bevatten een affiliate link. Dat betekent dat, als jij via die link een aankoop doet, ik een kleine vergoeding ontvang. Voor jou blijft de prijs hetzelfde & verandert er dus helemaal niets. Voor mij betekent dit extra steun om mijn waardevolle content met jou te kunnen blijven delen. Dankjewel om deze te gebruiken & voor je steun!


Tips voor jouw online onderneming

Zodat jij kan doen waar je écht goed in bent & gelukkig van wordt

In dit gratis eBook ontdek je:

  • verschillende tools die je kunnen ondersteunen als online ondernemer.
  • praktische tips om alvast mee aan de slag te gaan.
  • hoe ik mijn online onderneming achter de schermen heb opgebouwd.
Tips voor jouw online onderneming

Geef een reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}